divendres, 19 d’octubre de 2012

GRÀCIES Mn.FERRAN !!Aquest mati hem acomiadat a Mossèn Ferran Bueno.

Va venir a Vilafranca quan jo encara no havia nascut. No va tardar en fer moltes amistats i en guanyar-se l'estima de molts Vilafranquins/es...

De la seva extensa biografia es podrien dir moltes i bones coses.

No obstant, m'agradaria recordar les estones que l'havia anat a visitar a la seva casa del Molí d'en Rovira.

Un truc a la porta...a vegades ja el saludava desde fora...i sempre, un rostre afable i somrient et rebia.

Al seu despatx...arreglavem el món !! Parlàvem de tot...política, societat, anècdotes viscudes amb la familia...però sobretot parlàvem de l'església a la que ell servia.

Li canviava la cara de cop al parlar d'alguns exemples negatius que han donat, precisament, membres d'aquesta església a la que ell estimava...

Mira Ferran...amb exemples com els teus, com els del Mn.Frederic i  tants altres bons preveres que he conegut, m'heu fet perseverar.

A vegades he viscut situacions que m'haurien fet"plegar"...però exemples com el teu animen a continuar i a intentar ser el més autèntics, el més fidels possibles al missatge de Jesús.

El meu desig és que quan es faci una crítica a l'església també s'inclogui a Mossèn Ferran. Tant injust em semblaria "tapar" els casos que ens han fer avergonyir com "tapar" els casos que ens han fet sentir orgullosos.

El de Mn.Ferran n'ha estat un motiu d'orgull per la seva senzillesa. Ara que les seves cendres formaran part del paisatge de la seva estimada terra Penedesenca, és moment de donar gràcies pel seu testimoni de vida i de fe.

Aquest Nadal ja no et podré portar ni pósters ni calendaris dels Castellers de Vilafranca, però en cada castell que fem...al igual que em passa amb el Jaume Palau i tants altres...et recordaré...

Al cel ens retrobem...fins sempre i Gràcies Mn.Ferran !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada